Followers

Bila Sepuluh Jari Menuding AndaAssalamualikum..
Dear blogger,

Hidup umpama roda kadang kala di atas kadang kala kita dibawah, jadi beringat lah sebelum kita terkena. Hidup sentiasa ada dugaan..jadi harungilah dengan tabah..

Tetiba hari ni nak mengupdate cite baru…rasa dah bersawang sangat dah. Nak buat mcm mana bz yang amat2…terpaksa mencari masa untuk mengupdate nya..Sekian kali nya berasa sangat2 kecewa dengan sikap segelintir manusia yang tidak berterima kasih tapi hanya meletakkan kesalahan pada orang yang tidak bersalah..ini tidak adil tidak adil bagiku..

Hanya untuk faham anda sahaja agak payah sebab semua aspek perlu diteliti untuk melihat permintaan anda tapi ini semua akan menjadi kesalahan kita kerana anda akan sentiasa melihat anda seorang yang betul.(I'm STUPID PERSON n YOU always always always always RIGHT)

So I really really GIVE UP, I want resignnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :( 
- boleh tak macam gini- hurmmm

Benda gini akan terkeluar bila kita rasa tersangat lah kecewa…padahal dah set mind pagi tadi tak nak tension2 sbb nanti baby pun asyik tension je…huhuhu tapi dugaan itu lah yang mematangkan kita dan mengenal sape itu manusia yang sebenarnya.. 

Bila tolong tak terima kasih tapi bila terlambat cacian n makian yang kita peroleh..hurm. Inilah lumrah kehidupan. Kesabaran yang tinggi diperlukan walaupun kadang kala kesabaran itu merundum habis taktala jiwa di hembus hasutan iblis syaitan…..

SMILE


Thanx for reading my post

0 Speak now: