Followers

ANDAI ITU TAKDIRNYA

Assalamualaikum..
Hye semua,terajin la plk nk apdet belog ira ni..huhu.almklum r lappy ada kat rmah kn..mmg laju r nk menaip je ni..wakakaka
Hari ni ira nak cite ttg jodoh..bila umur dh meningkat ni..smua orng pun ingin kn yg terbaik dlm hdp msing2 kn…begitu lar juga ira.kite hnye merncang but yg diatas menentukan…kita hendaklah terima dgn tabah n redha…kn3.
Nak tgok x kekasih hati ira…jap2



Oke x die..x ensem r tapi manis ada kan..hehehe..
InsyaAllah,jika ditakdir kn die jodoh ira n bakal abi kepada ank2 ira…ira terima dengan hati tabah n cekal.ira harap dipermudah kn lah perjalanan hbgn kite orng akhir hayat kite orng..
“Ya Allah,sesungguhnya aku hamba mu yg lemah n x lari dr melakukan kslpan. Kau ampuni r segala dosa2ku.Ya Allah,seandainya die jdoh ku…Kau berkati r hbngan kami. Kau dekatkan hatinya degan hatiku tapi andai kata die bukan jodoh ku,jgn r Kau jauh kan hati nya dr ku tapi tabah kan hati ku ni dari menghadpi sebarang kemungkinan Ya Allah. Ya Allah, sesenguhnya batas kn r percntaan ku terhdp die agar tidak standing cinta ku terhadap Mu. Sesungguh nya Engkau lebih berhak ntuk ku cintai…kemudian Rasul Nya,kemudian ibu n bapaku…selebihnya Kau tanamkn r cnta ku terhadap dirinya” Amin…
Over x post ira,tapi ni r luahan hati ira pada ketika ini…lantak pi r orng nak kata pe kan. Doakn ntuk ira oke,ira sntase m’doakan yg terbaik ntuk korng…Amin..

Habis suda membebel..tata hehehe


SMILE


Thanx for reading my post

2 Speak now:

cikdamia sahaja. said...

alaa kecik yer pix dea ira . tak nampak lahhh , kasi besar sikit :)

Yasirah Nordin said...

hehehe...cik damia knl die r...
syafiq...sek kat smkrmm gak (: