Followers

Mengikut jejak langkah~

Assalamualaikum…
Dari hari ke hari nak update cite ni..tapi kesibukan bekerja dan bertambah nya kerja membuat kn masa menjadi terhad..
Alhamdulillah,setelah sekian lama menyimpan story ni..diberi jua kesempatan ntuk ira mengupdatenya…
Cite yang agak simple tapi sesuatu  yng sngt indah dan mengembira kn buat my lovely IBU a.k.a Azilah. 3 November 2012 dimana berlansung nya pertunangan bestie ira iaitu ibu…Permulaan baru buat dirinya yang kini mengikuti jejak ira..now gelaran Tunang orng sudah dimilikinya…
Majlis yg sngt sederhana tapi cukup meriah dengan kehadiran saudara mara,tetamu dan kawan2 yang dikasihi…teruja sangat masa tahu ibu nk bertunang…dan alhamdulillah kerana ibu dah menemui kekasih hati yg dicari selama ni…ira tumpang gembira melihat kebahagian nya…
First time tgok ibu make up,mmg cntik sgt2...like princess gitu..bertemakan pink.serisusly menampakkan ibu comel sesangat…J
Dikesempatan yang diberikan kami bertiga iaitu ibu,hani n ira untuk mengambil gmbar dengan pelbagai gaya..dan diimport pula camera women iaitu hanie ntuk mengeksploitasikan bakat nya dengan mengambil gmbar ibu untuk dijadikan kenangan..















Buat my lovely ibu…
Angah doakan dan sentiasa mendoakan semoga ibu gembira dan bahagia selalu…
Semoga ikatan yang telah terjalin ni..memberi sinar yg baru dan kekal hngga ke akhir hayat bu dan abg wan..
Gembira nya ibu gembira jua lah kami semua melihat kebahgian bu…semoga bu dapat menempuhi iktan ini dengan sabar dan tabah…
Mgkin malam tu malam yg terakhir kita dapat tido sma2…berborak boleh tapi berborak bila2 pun boleh kn cuma x sama bila kita dah berkahwin nanti…angah akan jadikan kenangan kita bersama adalah kenangan yg terindah…walaupun sedih tapi angah bersyukur sebab bu dah bertemu dengan pasangan yang boleh menjaga bu…aminn
Angah harap2 sangat persahabatan kita kekal hingga akhir hayat kita…sayang bu sangat22..sayang juga dengan hanie n acyc…LOT OF LOVE

SMILE


Thanx for reading my post

2 Speak now:

♥♥Luv Erna♥♥ said...

OMG seriously ibu cantik like a princess...angah so sorry coz tak dapat join coz last minutes abah tak kasi follow coz cousin owg pn tunang. if angah contact ibu please send my wish congrats & sorry tak attend erk...Ok, Assalammualaikum

Yasirah Nordin said...

Tahu x pe...cantik sgt2 kn...
x pe la..nak buat mcm mn...mie pun ada hal kn...alrite dear~
waalaikumsalam...