Followers

~Go genting go

Assalamualaikum…

Alhamdulillah, setelah sekian ingin menjejak kan kaki di genting highland. Finally, I get it…yeay! Seronok nye.sape x seronok kan..dapat pergi,slalu nye asyik dgr orng cite je..bila dgr pun blur2 je.maklum la x pnh pergi kn.

Actually,company ira nak buat company trip pg genting..tapi x berpa nk jadi sbb sales x bape baik.dgn seboolat suare kita orng planning ntuk pg sndr…sbb kalau planning sndr baru jd.Masalah nye kita orng planning last mint menyebabkan smua jd lintang pukang…hehehe

Wlaupun planning last minute tapi kengan yg bermakna ntu kita orng semua.masing2 happy hbs wlpun kaki rsa nk tercabut..dgn masa yg terhad aktiviti yg kita org buat pun sgt terhad..

Smpai2 je dh petang,nk kena cr hotel lagi.mmg x ckp msa la. Disebabkan masa yang terhad,bnyak permainan yang xdpt nak main..yg paling penting sakit kaki wooo..

Aktiviti yg kita orng dpt buat msa kat sana suda tentu nya   rmah hantu, shopping, bowling, makan,makan n makannnnn..itu x pnh dilupakan…tapi tujuan utama dtg genting xda la nak main sgt Cuma beria nk pergi taman strawberi je..

Rasanya cukup sekali je la rumah hantu tu ira masuk,insaf lpas ni x nk msuk lagi..mcm nk tercabut je jantung ni…dh la tergolek.fuh,lpas kluar mmg taubat x nk msk lagi.ckp la cukup2 sudah,,,muka masing2 merah je..yg ira lagi kelakar..keluar2 muka dh pucat pastu kaki x jejak je masa pijak lantai..tu la. Beria lagi nak masuk rumah hantu,itu lah penangan nye..hehehhe

Pape pun cukup berpuas hati,dpat menghiburkan diri serta dpat lari drp tekanan kerja. Lagi2 bila dh pg taman strawberi mmg xingt la kn.mula2 masa petik sndr tu buah bnyak yg x elok pastu bila dia buka ladang baru. Tangan ni x berhnti nak petik tapi bila kena timbng..tepuk kepla la jwb nya.huhu
Itu la pdh nya kalau ikut nafsu..heheheh

Pape pun percutian ni mmg tebaik…best of the year.bnyak bnda yg x boleh dilupakan. Next tima, xtahu pg mn plk…yg pntg kita enjoy!


SMILE


Thanx for reading my post

0 Speak now: