Followers

IMBAS KEMBALI

Totally done! Yeah!...I can do it'good job Yasirah :) wink2..

Assalamualaikum semua...

Angah baru lagi dalam dunia ber blogging ni...sgt2 teruja untuk mencuba nye.ingin mencoret,meluah,berkongsi dan menceritakan keadaan,isu,kegembiraan,kesedihan,kekeliruan dan sebagai nya yang boleh dikongsikan.. :)

Bila tamatnya pembelajaran...sgala nye turut berubah,jauh dari kawan2 :( ....kalau dlu semua nya dgn kwn2 but now kne survive sndri...sgt2 ssh.maybe dah biase dgn kwn2 kn...kalau dlu berlumba2 nk jadi dewasa...but now mcm nk blk pada zaman persekolahan...x pyah nk pk cr duit or fikirkan tggungjawab yg semakin besar untuk di pikul...hurm.

Kalau dlu bila rndu kawan2 sng nk jmpe...But now,masing2 dah jauh...semua nya berubah,sdh lar...rindukan semua yang dilakukan bersama2 kawan...lagi2 bila dpt msj ni..
  Acyc : Hmm tetibe tringat angah. Rindunye kat angah :'(
  Angh : Acyc jgn la mcm ni..angh pn rndu sgt2 kat acyc (smbil menangis)
  Acyc : Hm. acyc imbas kngan2 kte dlu. Rindu lak jdnye. Sedih sbb tak tau bile dpt jmpe, n pling sdh kte dah tak tinggal/makan/tido/stdy/kolej n mcn2 g utk bt sme2 g...aduhh lg sedih sunyi acyc kat kg ni,dah la jao dari kwn2, pakwe pun jao. :'(
  Angah : (x tahan sgt,saya pun nangis)... :( kalu boleh angh pn nk jd mcm dulu lagi...x mahu berpisah dgn korang..

Tapi pape yg berlaku perlukan pengorbanan...angah harap agar angah tabah & sabar menghadapi semua dugaan yang angah hadapi...kalau dulu,ibu,hunny & acyc r tmpat angh mengadu tp skrang...kite dah jauh.angah tak tahu nak kongsi dgn sape...rindukan zaman dahulu kala.
Now angah dah keja...dapat keja plak lari dari ape yg blja dulu...kerani akauntan,uoh! sgt memenatkan & memeningkan kepala...tapi angh akan buat yg terbaek untuk membuktikan pada orang lain yang angh mampu lakukan.akan buktikan pada sape2 yg pndang rendah & menghina angh tu...

Terima kasih pada mak & ayah kerana m'besarkan angh dgn sempurna...walaupn bagi mak n ayah ada kekurangan tp bagi angha sgt2 sempurna dalamhidup angh..
ANGAH SYGKAN MAK & AYAH :)




SMILE


Thanx for reading my post

1 Speak now:

Yasirah Nordin said...

Rindu sgt2 dgan kawan..bila nak jmpe lagi pun x tahu..:(